Home / Novosti / Svečano otvoren Tramontana Mall Volosko

Svečano otvoren Tramontana Mall Volosko

14.07.2023., Tramontana Mall

Dan nasmiješenih lica u Opatiji

Datum i vrijeme događanja: 13.07.2023. 10:00

Foto: Ivor Mažar

Tramontana mall Volosko, dugo očekivani mali trgovački centar danas je svečano otvorio svoja vrata. Na zadovoljstvo brojnih Opatijaca, ali i posjetitelja iz cijele Liburnije te turista, pa se slobodno može reći da je danas bio Dan nasmiješenih lica u Opatiji.

Na adresu Tošina 16 na Voloskom, već od 8 sati pohrlili su mnogi, a dočekalo ih je svečarsko raspoloženje, jer su se domaćini doista sjajno pripremili. Otvorenje je započelo svečanim rezanjem vrpce koju su zajedno prerezali gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin i član Uprave Plodina Luka Ćurković koji je, u ime tvrtke, uručio vrijednu donaciju u iznosu od 8.000,00 eura Mjesnom odboru Tošina. Plodine su kupce i darivale torbama, zakuskom i pićem, a kupci su imali priliku zavrtjeti kolo sreće koje im je donijelo i bonus nagrade. U ritmu DJ-a Luce Montecchija i pod voditeljskom palicom Marija Lipovšeka Battifiace bilo je veselo i zabavno.

Isto je bilo i na ostalim prodajnim mjestima centra koja su za kupce pripremila brojna iznenađenja, popuste i nagrade, a posebno je atraktivan bio rad opatijskog gradonačelnika na blagajni provg dm-a u Opatiji. Gradonačelnik se sjajno snašao, a napomenimo kako je sav promet prodajnog centra na dan otvorenja od 10:00 do 11:00 sati, kada je gradonačelnik Opatije volontirao na blagajni, donirao Gradu Opatija za obnovu dječjeg igrališta Tošina u iznosu od 15.585,00 eura.

Sva prodajna mjesta cijelog su dana bila zavidno popunjena kupcima i znatiželjnicima te se već prvog dana potvrdila opravdanost otvaranja ove zanimljive nove shopping lokacije. A program se nastavio i u poslijepodnevnim satima Tramontana Mall Volosko partijem koji je uz izvrsnu gastro ponudu ponudio glazbene nastupe Dražena Turine Šajete i klape Tramuntana, dok su voditelji "Đurđa i Franko" zabavili brojnu publiku na svoj prepoznatljiv način. U službenom dijelu partija investitor Zoran Maržić je naglasio kako je ponosan na cijeli tim koji je sudjelovao u ovoj fazi projekta koji je dovršen u svega devet mjeseci i podsjetio da je trgovački centar dio projekta Tramontana Exclusive Living koji će u svojoj završnoj fazi postati multicentar vrhunske estetike, udobnosti i funkcionalnosti uz gym, spa, vanjski bazen s lounge-om i restoranom. Maržić je, u duhu današnjih darivanja, uručio opatijskom gradonačelniku ček na 8.000,00 eura kao donaciju za MO Tošina.

Ugodnom atmosferom završen je prvi dan nove malog trgovačkog centra na Voloskom, a slogan "Se ča ti rabi" je već s prvim danom zaživio i naznačio sjajnu budućnost mall-a. A "Se ča mu rabi" svatko će moći svakodnevno nabaviti od 8 – 21 sat, dok će radno vrijeme Plodina biti od 7 – 22 sata.

Ako je suditi po prvom danu, mall je otvoren na pravom mjestu, u pravo vrijeme.

Tramontana Mall

Trgovački centar po mjeri Opatije uz najophodnije na jednom mjestu i besplatan parking 2 sata za sve kupce

Popis svih trgovina
Tramontana Mall znak

Pronađite sve što trebate u Tramontana Mall-u

Plodine
Plodine logo
Plodine, Najveći domaći trgovački lanac napokon u Opatiji
Radno vrijeme: 07:00 – 21:00
DM
DM logo
Prvi DM u Opatiji
na pravoj lokaciji
Radno vrijeme: 08:00 – 21:00
HOP Pet shop
HOP logo
HOP pet shop: sve za Vašeg kućnog ljubimca
Radno vrijeme: 08:00 – 21:00
Farmacia
farmacia logo
Farmacia: Zdravlje i ljepota na jednom mjestu
Radno vrijeme: 08:00 – 20:00
Hrvatska pošta
Hrvatska pošta logo
Hrvatska Pošta: Poštanske usluge uz besplatan parking
Radno vrijeme: 08:00 – 19:00 (subota 08:00 – 13:00)

Sadržaji

Wi Fi
Bankomat
Parking

Dobijte najnovije ponude

Dobijte najnovije ponude iz Tramontana Malla.
Ravno u vaš inbox.